Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Amalia Ştefania, horoscopista de la Neatza, și-a făcut o schimbare de look. Răzvan Simion: Unde te-ai tuns?, că vreau să-mi scurtez pantalonii

 

Amalia Ştefania de la Neatza cu Răzvan și Dani are un look. ”Unde te-ai tuns?, că vreau să-mi scurtez pantalonii”, i s-a adresat ironic Răzvan Simion.

Amalia Ștefania a început dimineața în forță după noua tunsoare. Aceasta se simte mult ami liberă și relaxată cu noul look. 

Răzvan a afirmat că femeile, în general, fac schimbări de look pentru bărbații lor, însă e clar că atunci când aleg să se tundă o fac doar pentru ele, pentru că știu că bărbații iubesc părul lung. 

Deși Amalia este într-o dispoziție extraordinară, nu putem spune la fel și pentru Ramona Olaru, care are de câteva nopți coșmaruri. 

„E creepy rău. Mă visez pe mine când dorm”, a spus aceasta terifiată. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI