Live acumFilm: Regatul secret (SUA 2013)
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Ce este „mâncatul compulsiv” și cum ne putem învăța să mâncăm doar atunci când ne este, cu adevărat, foame

Lucsandra Săndulescu, reporter al emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, la rubrica "Începe de Luni", ne învață cum putem să renunțăm la mâncatul compulsiv.

Lucsandra Săndulescu, reporter al emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, la rubrica "Începe de Luni", ne învață cum putem să renunțăm la mâncatul compulsiv.

De câte ori v-ați trezit mâncând? Nu, nu ne referim la trezitul din somn pentru a mânca, ci la a lua ceva de mâncare și a-l duce la gură, fără să vă dați seama. Acest lucru se numește „mâncat compulsiv” și fiecare dintre noi a făcut asta, cel puțin o dată.

În cadrul rubricii „Începe de luni”, Lucsandra Săndulescu ne propunem să atacăm problema mâncatului compulsiv.

„Mâncatul compulsiv este dușmanul nostru cel mai mare. Este acel moment în care omul nu mai gândește, nu își mai respectă planul. Atât starea psihică poate să influențeze dorința de a mânca ceva, cât și starea fizică - dacă, să zicem, ai sărit peste o masă- îți poate genera această poftă de necontrolat”, a explicat Cristian Mărgărit, consultant în nutriție.

Mâncatul complulsiv este o tulburare de comportament, iar tratamentul nu vine la pachet cu pastile, ci cu reglarea cauzei ce a dus la producerea dezechilibrului.

Mai multe informații și sfaturi, în materialul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro