Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la munca

Cum te poți vindeca de boli prin gândire pozitivă! Cât de mult rău pot face cuvintele negative

Puterea cuvintelor este reală și impresionantă. Unele cuvinte au un impact enorm asupra organelor, astfel că oamenii se pot îmbolnăvi sau vindeca prin modul în care gândesc.   

Puterea cuvintelor este reală și impresionantă. Unele cuvinte au un impact enorm asupra organelor, astfel că oamenii se pot îmbolnăvi sau vindeca prin modul în care gândesc.

Un studiu elocvent în acest sens este cel realizat de profesorul Emoto Masaru asupra cristalelor de apă. El a depozitat apa în mai multe sticluțe, le-a fotogrfiat, după care le-a congelat. Pe fiecare sticluță a notat diverse cuvinte – unele pozitive, altele peiorative, după care le-a fotografita din nou.

Cristalele formate în sticluțele cu termini pozitive erau frumoase. Cele din sticluțele cu termini negativi erau diforme sau nici măcar nu erau formate.

„Durerea psihică este reală, măsurabilă – în nivelul tensiunii arteriale, al inflamației în corp sau nivelul anumitor hormone implicați în axa de stres”, a explicat psihiatrul Gabriel Diaconu.

Cuvintele nu ne îmbolnănesc precum virusurile, dar ne afectează emoțiile. Acestea se tranformă în stări, iar oamenii de știință au dovedit că stările proaste și stresul duc și la îmbolnăvire.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!