Live acumMireasa
Prime Time 20:00iUmor

Neatza cu Răzvan și Dani. Dani Oțil, tătic în 2020: "Eu mă rog la icoana făcătoare de minuni să ai gemene, Dănuțe!"

După ce în 2019 natalitatea a înregistrat o scădere majoră în România, discuția s-a amplificat și în platoul de la "Neatza cu Răzvan și Dani". Personal principal, Dani Oțil, cel proaspăt întors logodit din vacanță. "Ia zi, Dănuțe, tu când faci un copil?", este întrebarea adresată de colegul Răzvan.

Dani Oțil este presat de colegul de platou să facă un copil! ”Îți e frică că o să vină mama ta la București ca să te ajute să crești copilul?”, a comentat Răzvan, în direct.

Unde mai pui că Răzvan are și o dorința majoră: "Mă rog la icoana făcătoare de minuni, la Cuvioasa Parascheva și la toți sfinții să faci gemenele alea".

Reacția lui Dani Oțil, în materialul video de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro