Antena Căutare

Fitness cu Diana Stejereanu și Cătălin Oprișan! „O să scoatem mătasea din tine!”

Neatza cu Răzvan și Dani. Sub îndrumarea instructoului de fitness Diana Stejereanu, Cătălin Oprișan, Ramona Olaru și Amalia Ștefania au „fost executați” de o serie de exerciții inspirate din Delta  Dunării.

Neatza cu Răzvan și Dani. Sub îndrumarea instructoului de fitness Diana Stejereanu, Cătălin Oprișan, Ramona Olaru și Amalia Ștefania au „fost executați” de o serie de exerciții inspirate din Delta Dunării.

„Cătălin și-a făcut deja încălzirea, a alergat un țânțar prin cameră timp de 20 de minute...nu l-a prins”, a glumit Diana Stejeareanu.

Antrenorul de fitness a pregătit o supriză pentru această dimineață: „Vom face niște exerciții inspirate din Deltă. Cătălin o să reprezinte mătasea broaștei, o să scoatem mătasea din el!”

Cum arată exercițiile inspirate de frumusețea Deltei Dunării și cum s-au descurcat Cătălin, Ramona și Amalia la execuție, în materialul video de mai sus.

Ce înseamnă turism responsabil și agricultură ecologică în Delta Dunării!... Dani Oțil, eroul zilei! Cum a ajutat-o prezentatorul pe Rodicuța: „Stai aici să te salvez!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x