Antena Căutare

He's comin'! Nana e la Neatza! Unul dintre cei mai tari rapperi din istorie a făcut show cu Răzvan, Dani și Ramona!

Invitat de excepție la ediția de astăzi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. În platoul matinalului a sosit rapper-ul Nana, cel ale cărui piese erau adorate de tinerii din România în anii 90.

Invitat de excepție la ediția de astăzi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. În platoul matinalului a sosit rapper-ul Nana, cel ale cărui piese erau adorate de tinerii din România în anii 90. Lonely sau He's comin' sunt doar două dintre hiturile care ne-au făcut tinerețea mai frumoasă.

Acum, Nana are planuri mari. A cântat la Diskoteca, suepr-show-ul de la Timișoara, și pregătește surprize pentru fanii săi, care nu l-au uitat.

Celebrul Nana, interpretul piesei Lonely, melodie care făcea furori în anii '90, revine pe piața muzicală cu piesa Take me to the dance, alături de Admiral C4C.

Smiley news - Neatza cu Răzvan și Dani. Concurs de talente și coliva la cornet... Nana și Admiral C4C fascinați de Ramona, dar cu răspunsurile la ei: „E foarte bună. O s-o propunem pentru export”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x