Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Răzvan Simion, criticat de fashion haters: Au ținut neapărat să-mi spună ce am greșit la ținută. Singur m-am băgat în asta

 

Ținuta lui Răzvan Simion a fost comentată critic de mai multe persoane. ”Au ținut neapărat să-mi spună ce am greșit. Singur m-am băgat în asta”, a comentat subiectul prezentatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

După ce și-a postat o poză pe contul personal de Instagram, Răzvan a primit o mulțime de mesaje răutăcioase despre ținuta lui de ieri, ținută pe care a comentat-o și Dani.

De asemenea, Dani Oțil, s-a legat de data aceasta de privirea lui Răzvan din poză, și a adăugat că are privirea lui Joey din serialul „Friends”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oleaca di roșu! 📷@puberu

A post shared by Razvan Simion (@futuristul) on

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest