Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

S-a furat mortul! Nu-i nimic, stingem supărarea la robinetul cu alcool! Cum se „distrează” moldovenii de pe cel două maluri ale Prutului

Cătălin Oprișan, redactorul șef de la a1.ro, a „unit” Republica Moldova cu Moldova noastră prin două știri de pus la suflet! Cu ce se ocupă românii de pe ambele maluri ale Prutului în timpul liber?

Românii fură morți, pentru ajutorul de înmormântare, moldovenii pun conducte pentru a transporta ilegal băutură între Republica Moldova și Ucraina.

S-a furat mortul!

Fosta soţie a lui Mihai Gorgan, un bărbat de 52 de ani care a murit în urmă cu o săptămână la Spitalul din Huşi, a făcut plângere la poliţie împotriva unui bărbat, Marin Lila.

Femeia îl acuză pe acest bărbat că a furat cadavrul fostului soţ de la morgă, pentru a pune mâna pe ajutorul de înmormântare, de 5.000 de lei. Mai multe detalii despre acest subiect, puteți citi aici.

Coducta de alcool

Polițiștii moldoveni au descoperit o conductă montată pentru a asigura transportul ilegal al alcoolului din din Republica Moldova. Unde? Într-un garaj din localitatea ucraineană Cociurgan.

Video