Antena Căutare

Ultimele pachete pentru vacanța de Paște! Cât trebuie să scoatem din buzunar pentru minivacanța de sărbători

Adina Lăcătușu, reporter "Neatza cu Răzvan și Dani", a aflat de la Alina Gheorghescu, consultant turism, unde mai găsim locuri pentru vacanța de Paște.

Adina Lăcătușu, reporter "Neatza cu Răzvan și Dani", a aflat de la Alina Gheorghescu, consultant turism, unde mai găsim locuri pentru vacanța de Paște.

Pachetele pentru minivacanța de Paște se vând ca pâinea caldă. Alina Gheorghescu, consultant turism, ne-a spus unde mai putem găsi locuri vacante.

Având în vedere că în 2019 se face o punte între vacanța de Paște și cea de 1 Mai, hotelierii au pregătit pachete separate pentru cele două sărbători, dar și unele comune.

„Marea majoritate a pachetelor sunt făcute fie pentru Paște, fie pentru 1 Mai. Pachetele pentru Paște în Bucovina și Maramureș sunt pentru experimentarea tradițiilor, cu bucate bucovinene, cu spectacole, ateliere de ceramică.

Maramureș și Bucovina au devenit destinații de lux pentru Paște. Putem să mergem, lejer, în străinătate sau pe Valea Prahovei cu jumătatea din suma pe care o plătim în Maramureș”, a explicat Alina Gheorghescu.

Dani Oțil și Răzvan Simion, primii concurenți în „Asia Express 3”? „Mergem, Răzvane, să mâncăm nimic, să dormim pe jos..... Tehnici simple pentru o viață echilibrată: „Trebuie să conștientizăm că merităm să ne punem pe primul loc”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x