Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Pepe, testat la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Dani Oțil: „Nu după asta a rămas gravidă Flavia” - Video

 

Pepe a fost supus unui test în platoul „Neatza cu Răzvan și Dani”, luni, când cel mai iubit matinal din România a împlinit 11 ani. Artistul a avut de ghicit continuarea unor momente amuzante din ediții anterioare ale emisiunii.

Prima provocare lansată de Dani Oțil a fost legată de ediția „Neatza cu Răzvan și Dani” în care a fost invitat Mike Tyson.  

„Crezi că provocare conține: a.Răzvan să îi dea un pumn lui Mike; b. Dani să îi dea un pumn lui Mike; c. Să jucăm un joc mai românesc cu Mike Tyson”, a fost prima provocare a testului.

În 2016, Mike Tyson a acceptat să joace tenis de masă la „Neatza”. Atunci, pugilistul a făcut echipă cu Dani Oţil şi a jucat împotriva lui Leonard Doroftei şi Răzvan Simion.

„Am văzut emisiunea”, a spus Pepe, dând răspunsul corect.

O altă provocare pentru Pepe a fost legată de o ediție în care Dani Oțil a intrat în platoul matinalului în calitate de „instructor libidinos”. „Nu după asta a rămas gravidă Flavia”, a atras atenția prezentatorul.

Vedeți cum s-a descurcat Pepe la test în clipul de mai sus. 

La un test similar a participat și Maria Cârneci

De asemenea, de ziua emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, Pepe a cântat melodia „Îmi pasă”. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI