Antena Căutare

(P) Fashion House Pallady, locul unde găsești îmbrăcăminte și încălțăminte pentru toată familia. Cu reduceri de până la 70%

Fashion House Pallady a primit din nou vizita Dianei Munteanu de la Super Neatza, care a fost tare bucuroasă să mai facă un drum până acolo, mai ales că centrul outlet este foarte aproape de București, la doar 15 kilometri. Iată cum a fost vizita ei.

Diana Munteanu Galerie
(P) Fashion House Pallady, locul unde găsești îmbrăcăminte și încălțăminte pentru toată familia. Cu reduceri de până la 70% | Antena 1

Ce poți să faci mai bine într-o zi de weekend, în noiembrie, mai ales când e și puțin soare și se apropie și Sărbătorile? Mergi la o sesiune de shopping pentru tine și pentru toată familia, ca să-i faci pe toți fericiți. Și nu oriunde, ci la Fashion House Pallady, al doilea centru outlet din România, aflat la doar 15 kilometri de București pe Autostrada Soarelui.

„Salut! Știu că v-ați obișnuit deja cu sesiunile mele de shopping. Și nu că am nicio scuză, am toate motivele din lume, pentru că la Fashion House Pallady găsești zilnic reduceri cuprinse între 30 și 70% la toate brandurile premium. Așa că, ce să vezi, și astăzi fac shopping”, a spus, bucuroasă, Diana Munteanu.

Diana Munteanu a luat la rând toate magazinele cu branduri premium, s-a uitat la încălțăminte, haine și accesorii și foarte multe lucruri i-au plăcut.

„La Fashion House Pallady găsiți îmbrăcăminte și încălțăminte pentru toată familia. Eu, cu siguranță, voi lua pentru toți cei dragi ai mei”.

La final, pleci bucuros că ai găsit tot ce îți trebuie și că nici nu ai dat o avere pe toate cumpărăturile. Ba din contră. Ți-au mai rămas bani și pentru o viitoare sesiune de shopping la Fashion House Pallady.

„Timpul se scurge altfel la cumpărături. Noroc că suntem la doar câteva minute de București și noroc că e parcarea gratuită. Hai, ne vedem la Super Neatza de weekend!”, a spus Diana Munteanu.

Fashion House Pallady, al doilea centru outlet din România, locul perfect pentru shopping

În apropiere de București, pe Autostrada Soarelui, Outlet Pallady reprezintă unul dintre locurile ideale pentru shopping, unde poți găsi cele mai cunoscute branduri premium, precum Marc O’Polo, Lee Cooper, U.S. Polo Assn. sau United Colors of Benetton, cu discount-uri substanțiale.

Citește și: Fashion House Pallady, locul unde găsești reduceri în toată perioada anului, nu doar de Black Friday

Fiecare magazin premium de la Fashion House Outlet Centre Pallady este bine pus la punct, cu măsuri de limitare a răspândirii pandemiei și un personal care te ajută oricând ai nevoie.

Peste 300 de locuri de parcare sunt la dispoziția clienților, dar și două linii de autobuz - R472 și R407. Ca să ajungi dintr-un magazin în altul trebuie să ieși afară, în aer liber, și să mergi pe străduțele cu felinare, un alt lucru prin care Fashion House Pallady se evidențiază, spre deosebire de shop-urile din mall-uri, spre exemplu.

Fashion House Outlet Centre Pallady are întocmai atmosfera nonconformistă a unui mic oraș vechi. Toate clădirile lui sunt structurate arhitectural precum cele istorice, din perioada Belle Époque a Bucureștilor, iar străzile curate, cu felinare și băncuțe cu mânere din fier forjat, redau exact liniștea și senzația că îți vei petrece o zi relaxantă acolo.

Tartă sărată cu brânzeturi, șuncă presată și pere. Rețeta lui Vlăduț la Super Neatza, 25 noiembrie 2021...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x