Antena Căutare

Povești neștiute din culisele filmului „Nea Mărin miliardar”! Ce au pățit Amza Pellea și Sebastian Papaiani în pauzele de filmare?

Filmul „Nea Mărin miliardar” a fost lansat în 1979 și anul viitor va împlini patru decenii de când aduce zâmbete pe chipul a milioane de români!

Filmul „Nea Mărin miliardar” a fost lansat în 1979 și anul viitor va împlini patru decenii de când aduce zâmbete pe chipul a milioane de români!

Totuși, această capodoperă cinematografică are și numeroase aspecte mai puțin cunoscute de publicului larg. Inițial, acesta a fost amânat și chiar considerat neimportant de către comuniști.

La 39 de ani de la lansare, acesta are încă puterea de a distra generație după generație.

Cătălin Oprișan a venit la „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să ne ofere detalii incredibile despre singura comedie regizată de Sergiu Nicolaescu.

Așa am aflat și ce făcea Amza Pellea alături de Sebastian Papaiani, în pauzele de filmare?

Află urmărind clipul video de mai sus!

Ai făcut totul greșit până acum! Așa se prepară „corect, corespunzător și aferent” o rețetă de clătite!... Declarație de dragoste în direct! O cântăreață celebră îi spune ”Te iubesc!” lui Dani! „Ea a locuit și la mine acasă!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x