Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Povești neștiute din culisele filmului „Nea Mărin miliardar”! Ce au pățit Amza Pellea și Sebastian Papaiani în pauzele de filmare?

Filmul „Nea Mărin miliardar” a fost lansat în 1979 și anul viitor va împlini patru decenii de când aduce zâmbete pe chipul a milioane de români!

Filmul „Nea Mărin miliardar” a fost lansat în 1979 și anul viitor va împlini patru decenii de când aduce zâmbete pe chipul a milioane de români!

Totuși, această capodoperă cinematografică are și numeroase aspecte mai puțin cunoscute de publicului larg. Inițial, acesta a fost amânat și chiar considerat neimportant de către comuniști.

La 39 de ani de la lansare, acesta are încă puterea de a distra generație după generație.

Cătălin Oprișan a venit la „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să ne ofere detalii incredibile despre singura comedie regizată de Sergiu Nicolaescu.

Așa am aflat și ce făcea Amza Pellea alături de Sebastian Papaiani, în pauzele de filmare?

Află urmărind clipul video de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!