Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Probleme în dragoste? Dani: "Le ştiu eu pe astea cu secretul de vineri seara....". Flavia își vindecă rănile sufletești prin meditație: ”M-am lămurit cu iubirea"

 

Matinalii de la "Neatza" vorbesc despre planurile din weekend. Fiind mult prea tăcută, Flavia este luată imediat la întrebări de colegul Dani: "Ce faci diseară, de exemplu?"

"Este secret, nu pot să zic ce fac diseară. O să citesc, clar, dar nu în cadă... Bine, vă zic! Merg la un club de meditaţie, să mă reconectez. O să meditez despre iubirea faţă de aproape, pentru că de cealaltă m-am lămurit", a spus Flavia.
 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe