Antena Căutare

Prognoză meteo 11 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

La mijloc de săptămână este vreme caracteristică de noiembrie cu temperaturi maxime între 8 și 13 grade și minime între -2 și 7 grade.

Prognoză meteo 11 noiembrie 2020
Prognoza Meteo, 11 noiembrie 2020. Frumoasă vecină de la Neatza cu Răzvan şi Dani, Ramona Olaru, prezintă cum va fi vremea. | Antena 1

În Maramureș ziua începe cu ceață și cer acoperit de nori. Pe parcursul zilei se anunță și raze de soare și temperaturi ce ajung până la 9 grade în Satu Mare și 10 grade în Baia Mare.

Pentru Crișana se anunță vreme închisă, cu cer noros și temperaturi maxime care nu depășeșc 8 grade în Oradea și 10 grade în Arad.

Ziua de miercuri vine în Banat cu nori, condiții slabe de ploaie, vânt moderat și o maximă de 10 grade.

În Oltenia cerul este acoperit de nori pe tot parcursul zilei, iar maximele nu depășesc 7 grade în Craiova, 8 grade în Slatina, 9 grade în Drobeta Turnu Severin și 10 grade în Târgu Jiu.

În prima parte a zilei sunt condiții de ceață în Transilvania. Cerul este acaparat de nori pe toată durata zilei, iar temperaturile maxime coboară sub 10 grade în cea mai mare parte a regiunii.

Pentru Moldova meteorologii anuță o zi autentică de toamnă, cu cer acoperit și maxime termice de 8 grade în Suceava și Piatra Neamț, 9 grade în Focșani și 10 grade în Bacău și Galați.

În Dobrogea azi este vreme închisă, cu nori, vânt slab și temperaturi ce vor urca până la 10 grade în Cernavodă și Sulina și 11 grade în Constanța.

În Muntenia cerul este acoperit de nori pe tot parcursul zilei, iar mercurcul din termometre nu va depăși azi 6 grade în Târgoviște, 8 grade în Pitești, 9 grade în Ploiești și 10 grade în Călărași și Brăila.

În București azi și în zilele următoare, atmosfera este închisă, cu cer noros, condiții de ceață dimineața, iar temperatura va ajunga până la 10 grade.


Horoscopul zilei 11 noiembrie 2020. Berbecii au parte de discuții aprinse pe tema banilor, află ce se întâmplă cu Gemeni... Sărbătoare mare în calendarul ortodox. Pelerinaj la moaștele Sfântului Mina. Cum se desfășoară și care sunt regulile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x