Antena Căutare

Răducioiu: "Vreau sa ajut la formarea tinerilor de la Regal Atletico Madrid de Bucuresti"

Florin Răducioiu este unul dintre cei mai valorosi atacanti din istoria fotbalului românesc si singurul jucator roman care a jucat in toate cele 5 mari campionate ale Europei.

Revenit in Romania, unde a semnat un contract cu Regal Sport Bucuresti, academie de fotbal afiliata Atletico Madrid, Raducioiu este coordonatorul antrenorilor acestei grupari, dar si cel care pregateste grupa de Elita!

Invitat in platoul Neatza, "Radu" crede ca "vocatia mea este sa lucrez cu tinerii, imi place tare mult ceea ce fac. Vreau sa ajut tinerii sa ajunga fotbalisti de valoare, iar la Regal Atletico sunt foarte multi pusti interesanti!". Rememorind momente din cariera alaturi de Catalin Oprisan, Razvan si Dani, el a marturisit ca antrenorul care i-a marcat cariera este Mircea Lucescu: "datorita lui am ajuns fotbalist, dar mai ales m-a format ca om". Vizita s-a incheiat cu un meci inedit, in care echipa lui Raducioiu, Flavia si Amalia a invins cu 3-1 echipa baietilor. (VEZI AICI VIDEO)

Smiley News: El Clasico din Honduras s-a încheiat cu un gol marcat de un suporter în min 94! Şi s-a pus!... Meci nebun de fotbal şi-un gol cu... şase picioare, în platoul Neatza! Florin Răducioiu, Flavia şi Amalia vs. Răzvan, Da...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x