Antena Căutare

"Răzvan a sunat odată la o fermă și au rămas găinile gravide". O domnișoară i-a închis telefonul în nas și s-a lăsat cu invitații în oraș pentru Dani: ”Emisiune de cuplăraie. Genul programului: panaramă”

O telespectatoare a emisiunii i-a închis echipei de la Neatza telefonul în nas, iar apoi, după o scurtă discuție, l-a invitat pe Dani în oraș. ”Asta este motiv de divorț!”, a exclamat Răzvan Simion.

O telespectatoare a emisiunii i-a închis echipei de la Neatza telefonul în nas, iar apoi, după o scurtă discuție, l-a invitat pe Dani în oraș. ”Asta este motiv de divorț!”.

Și să te ții! O domnișoară frumușică foc i-a lăsat în așteptare pe matinalii noștri, după ce au sunat-o să-i ureze "La mulți ani!". Dar băieții nu s-au lăsat și au căutat-o și a doua oară. De această data, Dani și-a încercat norocul și a funcționat.

Unde mai pui că s-a lăsat și cu invitații în oraș!

Dani, luat prin surpindere de colegul Răzvan! I-a "aplicat" un pupic nevinovat pe gât, în timpul emisiunii: ”P... Fetelor, fiți pe fază! Dani Oțil, despre cum ar trebui să fie viitoarea lui soție: ”Nu vreau să stăm bot în bot și în we...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x