Antena Căutare

Romică Țociu, cu ochii în lacrimi la Neatza cu Răzvan și Dani. La ce gest a apelat Ramona Olaru când l-a văzut

Romică Țociu a fost surprins cu ochii în lacrimi la Neatza cu Răzvan și Dani. Actorul a fost emoționat peste măsura de confesiunile făcute de fiul său, Cătălin. Ramona Olaru nu s-a putut abține și a apelat la un gest neașteptat.

Colaj cu Romică Țociu, fiul său și Ramona Olaru pe platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani Galerie
Romică Țociu a fost surprins cu ochii în lacrimi la Neatza cu Răzvan și Dani | Antena 1

Romică și fiul său, Cătălin Țociu au fost invitați în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cei doi au venit cu multă voie bună pentru a discuta despre cea mai mare aventură a vieții lor: America Express.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că actorul și băiatului său formează o echipă puternică pe Drumul Soarelui. Aceștia sunt foarte ambițioși și reușesc să impresioneze publicul cu motivația lor.

Romică Țociu a trecut peste toate obstacolele pe care le-a întâmpinat în Columbia și Ecuador, alături de fiul său. Deși competiția este aprigă la America Express, actorul și Cătălin Țociu țin pasul cu celelalte echipe. Mai mult, cei doi fac față cu bro provocărilor de pe traseu.

Citește și: America Express, 29 noiembrie 2023. Vlad Huidu și Giulia Anghelescu și-au folosit Jokerul. Ce au pățit Romică și Cătălin Țociu

De curând, aceștia au fost prezenți la Neatza cu Răzvan și Dani unde au povestit cu lux de amănunte experiența lor din reality show. Prezentatorii TV și Ramona Olaru au ascultat cu mare atenție confesiunile emoționante pe care le-au făcut Cătălin Țociu și tatăl său.

Ce l-a făcut pe Romică Țociu să aibă lacrimi în ochi pe platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Romică Țociu are o relație foarte specială cu băiatul lui pe care l-a educat cum a știut mai bine. În platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani, Cătălin Țociu a ținut să-i mulțumească tatăl său pentru tot ce l-a învățat de-a lungul anilor.

Mai mult, tânărul a susținut că este la rândul lui un tată bun și un soț minunat datorită modului în care a fost crescut de părinții săi. Declarațiile lui Cătălin Țociu au adus lacrimi de fericire în ochii lui Romică Țociu.

„Educația și lucrurile pe care mi le-a arătat m-au făcut să fiu un soț bun, un tată excelent... și asta o spune el tot timpul”, a mărturisit tânărul.

Citește și: America Express, 28 noiembrie 2023. Romică Țociu a trecut prin momente neașteptate și nu și-a mai putut stăpâni nervii. Ce a pățit

„Cătălin este un tată și un soț extraordinar, cred că, cu mâna pe suflet, mai bun ca mine. Lucrul ăsta mă bucură, pentru că știu că nepoții mei, când n-am să mai fiu sau ce se va întâmpla, știu pe cine mă bazez și știu că lucrurile pe care le are de făcut vor fi duse la bun sfârșit. Ăsta e un lucru extraordinar!”, au fost cuvintele emoționante pe care Romică Țociu le-a rostit.

La ce gest neașteptat a apelat Ramona Olaru când l-a văzut pe Romică Țociu cu lacrimi în ochi

Ramona Olaru și-a stăpâni cu greu emoțiile atunci când l-a văzut pe actor cu lacrimi în ochi. Mai mult, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a apelat la un gest neașteptat. Aceasta s-a ridicat de pe scaun și i-a oferit o îmbrățișare lui Romică Țociu.

„Haide că simt nevoia să fac ceva! Mă iertați, mă ridic! Vreau să-l iau în brațe pe Romică... după ce am lucrat și noi împreună câteva sezoane de Splash! Vedete la apă”, a dezvăluit Ramona Olaru.

CONCURS "Prăjitură pentru Moș Crăciun". Ce poți câștiga...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Super Neatza, 1 martie 2024. Arando Marquez & Tavi Colen - Parfum de femeie Super Neatza, 1 martie 2024. Arando Marquez & Tavi Colen - Parfum de femeie Vineri, 01.03.2024, 12:19
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online Vineri, 01.03.2024, 09:48
Emma de la ZU și Tavi Colen, apariție rară la TV, în calitate de cuplu. Cum a început povestea lor de dragoste

Emma de la ZU și Tavi Colen, apariție rară la TV, în calitate de cuplu. Cum a început povestea lor de dragoste

Prezenți în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani, în ediția din 1 Martie 2024, Emma de la ZU și Tavi Colen au făcut dezvăluiri inedite despre viața lor de cuplu. Deși cei doi și-au ținut relația departe de ochii curișilor, au bifat o apariție rară la TV, în calitate de cuplu.

Vineri, 01.03.2024, 15:47
Gelu Voicu, apariție la TV alături de copiii săi. Replica Sofiei care l-a amuzat pe Răzvan Simion: „Ea ți-a rupt inima în 4?”

Gelu Voicu, apariție la TV alături de copiii săi. Replica Sofiei care l-a amuzat pe Răzvan Simion: „Ea ți-a rupt inima în 4?”

Interpretul de muzică populară Gelu Voicu a fost prezent în platoul de la Super Neatza alături de cei trei copii ai săi: Tudor, Vlăduț și Sofia.

Joi, 29.02.2024, 15:43
Ruby și bunica ei, apariție emoționantă la Neatza. Mamaia Gherghina l-a ținut strâns de mână pe Răzvan: „M-a crescut din fașă”

Ruby și bunica ei, apariție emoționantă la Neatza. Mamaia Gherghina l-a ținut strâns de mână pe Răzvan: „M-a crescut din fașă”

Cu ochii umezi și vocea tremurândă, Ruby a făcut mărturisiri emoționante despre bunica și mama ei. Artista a fost însoțită la Super Neatza de mamaia Gherghina, cea care a crescut-o și educat-o să fie sexy, puternică și ambițioasă.

Miercuri, 28.02.2024, 12:08
Pepe, moment special la Neatza, alături de fiul lui. Apariția la TV a lui Pepe Junior i-a topit pe telespectatori | VIDEO

Pepe, moment special la Neatza, alături de fiul lui. Apariția la TV a lui Pepe Junior i-a topit pe telespectatori | VIDEO

Pepe Junior și-a însoțit tatăl la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Artistul și-a ținut fiul pe umeri în timp ce a cântat alături de Nico.

Vineri, 23.02.2024, 12:09
Ultimele știri
x