Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Educatoarea și copiii. Cum imită aceștia că se află într-un autobuz

 

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", un clip amuzant dintr-o grădiniță din România.

Clipul prezintă o doamnă educatoare care imită, împreună cu elevii ei, mersul cu un autocar. La început de an, aceștia pleacă într-o excursie, însă nu într-o excursie oarecare, ci într-una imaginară. 

Imaginile sunt cel puțin impresionante, în momentul în care doamna educatoare pornește autocarul, iar copiii încep să se miște în sincron la fiecare groapă și curbă. 

Momentul cel mai amuzant a fost când un câine imaginar le-a apărut în față și a trebuit să pună frână. Toți copiii au imitat perfect frâna și au început să râdă. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI