Live acumObservator 13 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Stil de succes cu Ellida Toma! Colecția vestimentară a lui Amos Midas, inspirată din operele de artă ale lui Ștefan Luchian

Designerul Amos Midas şi-a prezentat la Neatza cea mai nouă colecţie vestimentară. Creatorul de modă studiază Modă la UNARTE București și filosofia la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Stil de succes cu Ellida Toma

Colecția AMOS MIDAS pentru sezonul toamnă/iarnă 2019-2020 este inspirată din operele marelui geniu Stefan Lunchian, numit „poetul plastic al florilor”. Acesta a preluat elementul central al picturii lui Stefan, și anume floarea, realizând o colecție cu impact puternic.

Prezentarea s-a desfășurat în depozitul EMAG, unde s-a potrivit de minune cu stilul neconvențional al creațiilor lui Amos Midas. Tonuri de argintiu, care se aseamănă cu o bucată de aluminiu, dau un design futurist pieselor pe care modelele le-au purtat cu stil.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro