Antena Căutare

Pasajul Unirii se închide din nou! Cât timp va dura și care este motivul acestei decizii

Primăria Sectorului 4 a anunțat pe pagina de Facebook ieri, 15 februarie, faptul că circulația autoturismelor în Pasajul Unirii va fi oprită temporar. Măsura intră în vigoare din această noapte începând cu ora 23:00. Iată cât timp va fi restricționat accesul autoturismelor în pasaj și care este motivul.

Pasajul Unirii din București Galerie
Pasajul Unirii se închide din nou! | Shutterstock

Pasajul Unirii se va închide din nou începând cu această noapte, iar Primăria Sectorului 4 a făcut un anunț și pe pagina de Facebook pentru a reuși să răspândească informația pe cât mai multe canale posibile.

Pentru că Pasajul Unirii are nevoie de o curățarea adecvată și în detaliu, Primăria Sectorului 4 a decis ca începând cu această noapte să fie restricționat accesul tuturor șoferilor pe raza de acțiune.

Iată cât va dura acțiunea de igienizare a pasajului din centrul Bucureștiului.

Citește și: Anunțul lui Marcel Ciolacu despre ajutorul pentru încălzire. Pe cine vizează decizia de exceptare

Pasajul Unirii se închide pentru o operațiune de igienizare

Primăria Sectorului 4 a obținut două avizie de restricție și deviere a circulației de la Brigada Rutieră pentru a putea desfășura o activitate de igienizare a întregului tunel.

Potrivit informațiilor oferite, în această noapte, 16 februarie 2024, Pasajul Unirii va intra sub operațiunea de igienizare începând cu ora 23:00 și va dura până la ora 05:30.

Acțiunea se va repeta și mâine, 17 februarie 2024, pe timpul nopții în același interval orar pentru aceeași operațiune de igienizare a tunelului rutier.

Zona va fi semnalizată corespunzător, fiind luate în calcul: balize, garduri direcționale, lămpi de semnalizare, semne de ocolire sau semne de drum în lucru.

Poliția rutieră face de asemenea, un anunț prin care îi îndeamnă pe cetățeni să respecte indicațiile polițiștilor rutieri pentru a evita evenimente neplăcute.

Citește și: Grecia legalizează căsătoriile între persoanele de același sex. Prima țară majoritar creștin-ortodoxă care ia această măsură

Circulația va fi restricționată doar pe parcursul a celor două nopți, 16 februarie, respectiv 17 februarie pentru a putea fi igienizată conform așteptărilor și standardele normale ale unei bune funcționări.

„Se igienizează Pasajul Unirii! În noaptea de joi spre vineri, 15 / 16 februarie a.c., activitățile vor fi desfășurate pe sensul de mers dinspre bulevardul Dimitrie Cantemir către Piața Universității. Iar în noaptea de vineri spre sâmbătă, 16 / 17 februarie a.c., aceleași operațiuni vor fi realizate pe sensul opus, adică dinspre Piața Universității către bulevardul Dimitrie Cantemir.” sunt informațiile transmise care au apărut și pe pagina de Facebook oficială a Primăriei Sectorului 4.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, și pe site-ul oficial al Primăriei au apărut informații cu privire la acest aspect:

„Circulația tuturor vehiculelor în Pasajul Unirii va fi restricționată în următoarele două nopți, în intervalul orar 23.00 – 05.30, pentru derularea unor operațiuni de igienizare a tunelului rutier.

Astfel, în noaptea de joi spre vineri, 15 – 16 februarie a.c., activitățile vor fi desfășurate pe sensul de mers dinspre bulevardul Dimitrie Cantemir către Piața Universității.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, 16-17 februarie a.c., aceleași operațiuni vor fi realizate pe sensul opus, adică dinspre Piața Universității către bulevardul Dimitrie Cantemir.

Întreaga zonă va fi semnalizată corespunzător, cu balize și garduri direcționale, așa că rugăm conducătorii auto să respecte întocmai semnalizările și indicațiile polițiștilor rutieri.” sunt informațiile care se arată într-un comunicat oficial.

Citește și: Garsoniera din Târgu Mureș care a provocat isterie în online. Dușul este poziționat lângă birou, iar toaleta este un mister

Specialiștii susțin că unele alimente pot fi consumate chiar dacă au mucegăit. Cum îți dai seama dacă un produs este com...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x