Antena Căutare

Află cum să găsești rapid un job

Cel mai important pas spre a găsi un job rapid este să îți dorești acest lucru și să vrei să faci o schimbare.

Cel mai important pas spre a găsi un job rapid este să îți dorești acest lucru și să vrei să faci o schimbare. Nu te lăsa descurajat de răspunsurile negative pe care le-ai primit până acum, ci ambiționează-te până găsești jobul ideal.

Primul pas este să îți refaci CV-ul. Îmbunătățește conținutul, dar și aspectul, detaliază doar experiențele pe care le consideri esențiale pentru jobul la care aplici și încearcă să nu te lungești foarte mult. Construiește CV-ul astfel încât angajatorul sau recruiterul să îl poată citi cât mai ușor.

Actualizează scrisoarea de intenție. Nici acest aspect nu este de neglijat, deoarece cu ajutorul ei te vei face remarcat printre sutele, poate miile, de CV-ul, exprimându-ți astfel dorința de a te angaja pe postul respectiv. Astfel îți mărești șansa de a găsi rapid un job.

Calitate, nu cantitate!

Este foarte important să aplici doar la job-urile care corespund cu experiențele și îndeletnicirile tale. Nu aplica doar de dragul de a aplica, ci caută atent, fă o selecție a joburilor disponibile pe piață.

Imaginează-ți doar că, deși a durat puțin mai mult, ai găsit jobul care ți se potrivește mănușă și astfel nu mai ești nevoit să o iei de la capăt cu tot procesul de căutare al unui loc de muncă.

Cele mai valoroase bunuri ale unei persoane sunt oamenii din jurul lui și cunoștințele pe care le are.

Pornind de la această idee întreabă-i pe toți cunoscuții tăi dacă știu de vreo poziție liberă care să corespundă cerințelor și cunoștințelor tale, însă nu te baza doar pe ei, mergi la târguri de joburi, fă-ți cont pe site-urile de specialitate, precum JobZZ.ro și astfel îți mărești șansele de angajare.

După ce ai depus CV-ul, fie că ai aplicat prin intermediul site-urilor online, fie că ai făcut-o la târgul de job-uri, nu uita să faci un follow up. Caută adresa de mail a persoanei care se ocupă de recrutare pentru postul dorit de tine și trimite-i un mail în care îi povestești, pe scurt, cine ești și de ce îți dorești acel job.

Nu uita să atașezi CV-ul și scrisoarea de intenție.

Cu perseverență vei reuși să obții rezultate. Acum tot ce trebuie să faci este să cauți joburi, iar dacă intri pe JobZZ.ro, găsești loc de muncă rapid, deoarece ai la dispoziție peste 5.000 de anunțuri cu job-uri din București, Cluj, Suceava, Vâlcea, plus multe alte orașe din România, dar și din străinătate.

Folosește în avantajul tău oportunitățile pe care ți le oferă tehnologia și opțiunile avansate ale site-urilor de joburi. De exemplu, pe JobZZ.ro, găsești loc rapid de muncă, deoarece poți selecta anunțurile cu joburi rapide în funcție de țară, oraș, domeniu de activitate, de tipul job-ului, dar și în funcție de nivelul de carieră.

Un bărbat şi-a pierdut viaţa în timp ce schimba un bec... Primul recensământ al animalelor de companie va avea loc în București! Cei care vor refuza vor fi amendați!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x