Are Sindrom Down și conduce un business uriaș de 6 milioane de dolari la doar 22 de ani! John a reușit să transforme imposibilul în posibil. O lecție de viață pentru milioane de oameni

 
+4 click pentru
galerie

După ce a absolvit liceul, lui John nici prin gând nu îi dădea că ar putea munci vreodată sau că va avea o afacere, acest gând datorându-se în primul rând bolii de care suferă, Sindrom Down. După un timp, tatăl său i-a propus un plan de afacere pe care să îl dezvolte împreună, iar băiatul a acceptat imediat. Până au ajuns să producă șosete, aceștia s-au gândit la multe variante, însă ce mai potrivită a fost cea cu șosete. "John a purtat şosete nebuneşti toată viaţa lui şi i-ar fi plăcut demult să vândă şosete, aşa că asta am făcut", a declarat Mark, tatăl său


"Şosetele sunt distractive, colorate şi pot să fiu eu însumi", spune John. Aşa a apărut afacerea ,,John’s Crazy Socks’’. În primul an de la înființare, afacerea valora 1,7milioane de dolari, urmând ca după doi ani să ajungă la 7 milioane de dolari. Cei doi au pus mult suflet în această afacere, reușind să se extindă în toată lumea, șosetele vânzându-se chiar și pe Amazon.

 Cu răbdare și cu idei sănătoase, magazinul lor a ajuns să aibă clienți de renume, precum prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau, fostul preşedinte al SUA, George W Bush, Eva Longoria, Kristen Bell și alții.

Dacă au timpul liber necesar, cei doi livrează personal produsele, ba chiar merg la clienții fideli cu cadouri de ziua lor.

John a devenit cunoscut pe internet și prin filmulețele și tutorialele pe care le creează, arătându-le oamenilor cum se confecționează diferite tipuri de șosete.

Scopul pe care se focusează John și tatăl său este acela de a împărți FERICIRE oamenilor, iar acest lucru se vede prin ingeniozitatea șosetelor pe care le creează. Fiecare model este colorat,cu mesaje haioase care îți transmit o stare de bine.

 Pentru că știe ce înseamnă pentru o persoană să aibă handicap, jumătate din angajații companiei sunt persoane cu dizabilități. "Când vorbesc cu angajatorii le spun că este imperativ să angajeze oameni cu handicap deoarece nu este doar lucrul corect pe care să-l faci, ci sunt oameni muncitori", spune Mark.

 Cei doi au onorat 30.000 de comenzi într-un an de zile  şi au donat 5% din profituri către organizaţia care organizează Olimpiade pentru persoanele cu dizabilităţi.

Povestea lui John a devenit inspirațională pentru întreaga planetă, iar spiritual său luptător ne demonstrează că imposibilul devine posibil atunci când există sprijin și înțelegere pentru persoanele cu nevoi special. De multe ori, acestea sunt discriminate și excluse din societate, fără a li se acorda atenția și iubirea necesară de care au nevoie pentru a se integra.facebook whatsapp twitter pinterest
10 ANI FĂRĂ MICHAEL JACKSON

vezi mai multe