Antena Căutare

5 mașini recomandate pentru familiile cu doi copii

Familia s-a mărit, nevoile s-au schimbat și parcă nu mai e destul loc în portbagaj de pus trotineta, bicicleta, rolele, căruciorul pliabil și pungile cu cumpărături?! Problemă ce pare a fi universală pentru părinții care au doi copii. În această situație, problema schimbării autoturismului cu unul mai mare și mai încăpător, devine prioritară.

Familia s-a mărit, nevoile s-au schimbat și parcă nu mai e destul loc în portbagaj de pus trotineta, bicicleta, rolele, căruciorul pliabil și pungile cu cumpărături?! Problemă ce pare a fi universală pentru părinții care au doi copii. În această situație, problema schimbării autoturismului cu unul mai mare și mai încăpător, devine prioritară.

Sigur te regăsești în descrierea de mai sus și te întrebi ce mașină ar fi potrivită pentru tine și pentru familia ta, astfel încât să scapi de grija portbagajului mult prea mic, dar să rămâi în parametri cu consumul de carburant și cu cheltuielile de întreținere pentru revizii, asigurări și consumabile. În cazul în care îți dorești să cumperi un autoturism mai mare, care să se încadreze în categoria celor de familie, îți oferim câteva idei și argumente pentru care aceste modele sunt potrivite pentru doi părinți și doi copii.

Iată un top 5 mașini recomandate pentru familiile cu doi copii:

Volkswagen Touran

Volkswagen Touran este prima opțiune de autoturism perfect pentru o familie mare, din două motive. Modelul constructorului german este foarte inalt în interior, iar podeaua este foarte joasă, ceea ce oferă un spațiu foarte mare în mașină. Volumul la interior va fi uimitor de mare și vizibil încă de când deschizi pentru prima dată ușa Touranului. Spațiul interior este, așadar, suficient și pentru cei mai activi copii, care vor avea nevoie de jucării pe bancheta din spate, cu care să-și ocupe timpul, dar și pentru scaunele speciale în cazul în care vorbim de bebeluși.

Cât despre portbagaj, acesta oferă și el suficient spațiu de depozitare, mai ales că ușa se deschide larg, cu tot cu lunetă, ceea ce permite introducerea obiectelor voluminoase.

Skoda Octavia Hatchback

Skoda este una dintre mașinile de familie preferate de români, care aleg acest model atât pentru fiabilitatea brandului, cât și pentru faptul că raportul calitate-preț este unul foarte bun. Mare, spațioasă, Skoda Octavia în variantă break este perfectă pentru doi copii, tocmai pentru că portbagajul va acea deschidere largă. Poți pune bicicletă, trotinetă și alte obiecte necesare celor mici. Deși bancheta din spate nu este foarte spațioasă, modelul compensează cu portbagajul în care vei fi sigur că-ți incap toate lucrurile, fără să fie nevoie să le strecori prin alte locuri din mașină.

Opel Zafira

Opel Zafira face parte din categoria monovolum și se recomandă pe parte tehnică prin fiabilitate, fiind tot de calitate nemțească, dar ceva mai accesibil ca preț. Cele 7 locuri ale acestui autoturism, alături de portierele culisante de tip MPV fac din această mașină una preferată de familii cu copii.

În plus, Opel Zafira vine cu opțiunea scaunelor rabatabile și cu un portbagaj de dimensiuni generoase. La nivel de dotări, ultimul model impresionează prin tehnologie de ultimă generație, aliniată bradurilor nemțești. Mult spațiu, durabilitate și fiabilitate, consum decent și confort la condus, asta oferă, la pachet, un Opel Zafira.

Dacia Lodgy

Brandul nostru autohton vine cu un model ce în străinătate se regăsește printre opțiunile familiilor cu doi copii, asta pentru că oferă spațiu generos la interior. Vorbim de Dacia Lodgy, o mașină pentru cei care au un buget redus pentru achiziția unui autoturism de familie, dar și pentru întreținerea lui ulterioară.

Motor economic, cu un consum redus, 7 locuri, garda la sol mare și un preț cu mult sub celelalte branduri asemnătătoare ca dimensiuni, Dacia Lodgy poate fi o opțiune și pentru tine.

Peugeot 5008

În top 5 mașini recomandate pentru o familie cu doi copii se regăsește și un SUV. Vorbim despre crossoverul celor de la Peugeot, modelul 5008, cu 7 locuri și cu un volum foarte mare pentru portbagaj. Special destinat familiilor, acest model are la bază o tehnologie creată de francezii de la Peugeot care încorporează în bancheta din spate și un scaun special pentru copii, dar și un sistem de prindere pentru cărucior, scăunele și alte accesorii necesare copiilor.

În plus, dimensiunile sale mari oferă siguranță pe șosea și la condus.

Vești proaste pentru șoferi! Asigurările auto s-ar putea scumpi în următoarele luni cu până la 20%... Un milion de piese Lego și 13.438 ore de muncă pentru un Bugatti Chiron în mărime naturală! Replica a ajuns și în Români...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x