Antena Căutare

Afla cat costa un Rolls Royce unicat de 100 de ani!

Unul dintre cele mai rare modele de Rolls-Royce va fi scos la licitatie si se asteapta sa fie vandut cu doua milioane de lire, relateaza Daily Mail.

Masina construita in 1912 se numeste Double Pullman Limousine, dar modelul a devenit cunoscut sub denumirea de Corgi. A primit acest nume dupa ce o companie care produce jucarii a copiat modelul si l-a reprodus in serie pentru copii.

Acest Rolls Royce este in perfecta stare de functionare, are un motor de 7,3 litri cu sase cilindri si poate atinge o viteza de 96 de kilometri pe ora. Caroseria lui Rolls Royce Corgi a fost construita pentru a oferi confort, iar viteza nu a fost principala preocupare.

Pentru ca era construit pentru persoanele bogate, care isi permiteau sa angajeze un sofer, masina nu are loc pentru pasager in partea din fata.

In Primul Razboi Mondial, multe astfel de modele de Rolls Royce au fost transformate in ambulante.

Se spune despre automobilul care va fi scos la licitatie in luna iunie ca este singurul care a fost pastrat intact. Acesta va fi vandut deoarece americanul care l-a avut in colectie a decedat.

Foto: bnps.co.uk

5 mituri despre masini care te fac sa cheltuiesti mai mult!... Harta bulevardelor din Bucuresti cu cele mai multe accidente rutiere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x