Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Vești proaste pentru români. Tarifele pentru eliberarea permisului de conducere şi a certificatului de înmatriculare, majorate din 15 mai 

Ieșirea din izolare așteptată de români aduce și vești proaste pentru români, întrucât începând de vineri, 15 mai, tarifele pentru eliberarea permisului de conducere şi a certificatui de înmatriculare vor fi majorate. 

Vești proaste pentru români. Tarifele pentru eliberarea permisului de conducere şi a certificatului de înmatriculare, majorate din 15 mai

Anunțul a fost făcut de prefectul județului Gorj, care a anunțat că noile tarife au fost comunicate de către Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat.

Astfel, începând de vineri, 15 mai, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Gorj va practica următoarele tarife: 89 lei pentru eliberarea permisului de conducere şi 49 lei pentru un certificat de înmatriculare, spre deosebire de vechile tarife care erau de 68 lei, respectiv 37 lei.

Admiterea la liceu se schimbă total. Testele grilă la limba română şi matematică, anulate și înlocuite cu o medie, la Colegiile Militare

Taxele pot fi achitate și la oficiile Poștei Române

Taxele pentru eliberarea paşapoartelor şi o serie de tarife auto, printre care şi cele percepute pentru eliberarea permiselor de conducere şi înmatriculări, pot fi achitate şi la oficiile Poştei Române, a anunţat compania într-un comunicat de presă.

Reînscrierea copiilor la grădiniţă începe în 25 mai și se poate face online. Calendar și acte necesare la dosar

Decizia se aplică în urma modificărilor aduse de OUG 41/2016, privind stabilirea unor măsuri de simplificare a procedurilor de încasare a unor taxe şi tarife prevăzute de actele normative referitoare la circulaţia pe drumurile publice şi regimul liberei circulaţii. Potrivit Companiei Naţionale 'Poşta Română' (CNPR), taxele şi tarifele vizate de actul normativ pot fi achitate prin mandat poştal la oricare oficiu sau agenţie a operatorului naţional de servicii poştale. În acest caz este vorba despre taxele percepute pentru eliberarea paşapoartelor şi de tarifele pentru confecţionarea şi valorificarea plăcilor cu numere de înmatriculare, a certificatelor de înmatriculare, a autorizaţiilor provizorii şi a permiselor de conducere.

Recomandari