Antena Căutare

Așa îți vei cerui corect mașina. Alege una dintre cele patru tipuri de ceară!

Ceara îi oferă mașinii o strălucire naturală și protejează vopseaua de mediul înconjurător. Atunci când este aplicată, ceara formează un strat subțire transparent peste vopseaua mașinii. Stratul de ceară acoperă micile zgârieturi, depunerile de piatră și alte daune, făcându-le mai puțin vizibile.

Ceara îi oferă mașinii o strălucire naturală și protejează vopseaua de mediul înconjurător. Atunci când este aplicată, ceara formează un strat subțire transparent peste vopseaua mașinii. Stratul de ceară acoperă micile zgârieturi, depunerile de piatră și alte daune, făcându-le mai puțin vizibile.

De asemenea, ceara "izolează" vopseaua formând o barieră protectoare ce previne ca apa să intre în contact cu metalul expus sub formă de zgârieturi sau alte urme ce trec de vopsea, încetinind astfel procesul de coroziune.

Pentru rezultate optime, ceara trebuie reaplicata periodic - niciunul dintre produsele disponibile nu va ramane permanent pe masina ta. Din observatiile multora, o ceara de buna calitate ramane pe masina timp de aproximativ trei-patru luni, asa ca, daca ceruiti masina cel putin la fiecare trei luni cu un produs bun, va fi foarte bine.

Podusele speciale de acest gen folosite pentru protejarea masinii presupun urmatoarele tipuri de ceara:

-ceara naturala (de Carnauba)

-ceara animala (de albine)

-ceara din produse petroliere (parafina)

-ceara sintetica (polimeri)ceara minerala

Potrivit specialistilor, nu este atat de importanta forma sub care se prezinta ceara. Important este ca produsul folosit sa aiba un continut cat mai mare din aceasta.

Pentru a cerui voi insiva apoi masina veti avea nevoie de ceara de buna calitate (de exemplu, ceara carnauba), un mic burete moale si un prosop curat, de asemenea din material moale. Masina dvs. trebuie sa fie foarte curata si uscată. De obicei, este bine ca operatiunea de ceruire sa se efectueze dupa ce masina a fost spalata.

Parcati masina undeva la umbra - de obicei, functioneaza mai bine atunci cand suprafata masinii este rece la atingere. Lucrati pe cate o suprafata odata, de exemplu pe 60 cmp.

Este bine sa aplicati un strat cat mai subtire de ceara. Incercati sa nu atingeti suprafete ca geamurile, garniturile din cauciuc ale usilor sau materialele din plastic negru mat - ceara va lasa pete albe pe ele.

Dupa ce masina este gata, curatati ceara de pe suprafetele mate nevopsite (de exemplu: elemente din plastic, bara de protectie, garniturile de cauciuc ale usilor, chederele sau marginea emblemelor). Un spray pentru curatat geamurile este indicat pentru acest scop.

In conditii optime o ceara de buna calitate va oferi protectie si stralucire finisajului pana la 60 de zile. De aceea este recomandat ca aceasta operatiune sa fie repetata macar o data la 3 luni.

Vezi cele mai noi oferte cu mașini de vânzare pe CarZZ.ro, ai peste 70.000 de oferte din care poți alege.

Mașini avariate, reparate și vândute ca noi! Peste 420 de mii de autovehicule second hand au fost înmatriculate în Român... Atenţie, şoferi! Restricţii de trafic în Bucureşti pentru repetiţiile generale şi parada de Ziua Naţională. Zonele afect...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x