Antena Căutare

BOMBA ANULUI. Se interzic MAȘINILE CU VOLAN PE DREAPTA în România? Când începe NEBUNIA!

In prezent, calitatea de membru al Uniunii Europene al Marii Britanii împiedică Registrul Auto Român ( R.A.R. ) să interzică circulația mașinilor cu volan pe dreapta pe strazile din Romania. Cel mai probabil situația se va schimba după Brexit.

Conducerea Registrului Auto Român se gândește să interzică circulația mașinilor cu volan pe dreapta după ce Marea Britanie va ieși din Uniunea Europeană. Cauza este numărul mare al accidentelor cu victime in care sunt implicate aceste autovehicule.

„În prezent, Marea Britanie este membră UE, nu avem voie să impunem restricţii, guvernul polonez a impus anumite reguli şi s-a trezit cu o procedură de infrigiment. În România sunt aproximativ 20.000 de maşini cu volan pe dreapta. După ce Marea Britanie va ieşi din UE, se poate discuta de impunerea unor restricţii”, spune șeful Registriului Auto Român într-un interviu acordat Capital.

ANAF vinde zeci de mașini confiscate la preț de chilipir! Cu doar 200 de euro îți iei o super mașină... E OFICIAL! Ce pățesc șoferii care conduc fără rovinietă: LEGEA a fost adoptată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x