Antena Căutare

Cum iti alegi accesoriile pentru motocicleta

Motocicleta este o alegere foarte buna in orasele aglomerate. Aceasta iti permite sa te deplasezi rapid si sa te strecori usor printre masini.

Totusi, pe motocicleta esti mult mai expus pericolelor din trafic, de aceea este indicat sa porti accesorii special create pentru a te proteja.

Iata ce accesorii sunt indicate pentru motocicleta de oras!

1. Casca - trebuie sa acopere tot capul, inclusiv fata. Aceasta trebuie sa intre relativ greu pe cap, sa nu fie larga si sa nu se miste singura. Pometii trebuie sa fie usor presati de buretii din interior. De asemenea, casca trebuie sa aiba un gemulet pliabil pentru protectia ochilor si o banda de legare sub barbie.

2. Geaca - cea mai buna geaca pentru motocicleta de oras trebuie sa aiba intarituri la umeri si coate, dar si protectie pentru spate si piept. Este indicat ca aceasta sa fie dotata cu o mesada in interior, care se poate detasa in functie de temperatura de afara.

3. Pantalonii - trebuie sa aiba protectie pentru genunchi si tibie, doua zone extrem de expuse. Aceste protectii te feresc si de curentii reci de aer care iti pot afecta articulatiile.

4. Cizmele - trebuie sa aiba intarituri la varf si in laterale, dar si in zona gleznei. Cele mai bune cizme sunt cele inalte, care acopera si o parte din tibie.

5. Manusile - trebuie sa aiba protectie de carbon in zona degetelor si a incheieturii mainii.

FOTO: hepta.ro

FOTO! Adastra, palatul plutitor controlat prin wireless... FOTO! Un McClaren F1 GTR, scos la licitatie pentru trei milioane de lire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x