Dacia Logan învinge cea mai cunoscută mașină din Marea Britanie? Cum se pot umple străzile londoneze cu mașini de la Mioveni!

 

Dacia Logan ar putea deveni cea mai populară mașină din Marea Britanie. Anunțul nu reprezintă o glumă, ci realitatea pură. Potrivit unor informații furnizate de surse din interiorul uzinelor de la Mioveni, Dacia ar putea da o lovitură teribilă celei mai populare mașini din insulă.

Dacia Logan MCV va fi pusă la dispoziția companiilor de taxi din Londra. Asta ar putea însemna că legendarele London Cabs ar putea fi de domeniul trecutului.

Greu de crezut că englezul, ultraconservator din fire, va renunța la o mașină istorică de dragul unui MCV nou din Europa de Est? Poate că nu distruge peste noapte popularitatea taxiurilor negre din Londra, dar Dacia UK are de gând să-i atragă pe operatorii de servicii de taxi cu oferte tentante și profitabile, anunță playtech.ro.

Modelul care va fi disponibil pentru servicii de taximetrie este Dacia Logan MCV cu motorizare pe benzină, de 95 de cai-putere și versiunea Comfort Blue.

Modul în care companiile de taxi pot obține mașinile este mai mult o metodă de leasing, pentru că trebuie să plătească peste 280 de euro pe lună, timp de 48 de luni, prin contract.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI