Antena Căutare

Hamilton castiga Marele Premiu al Italiei

Marele Circ si-a teminat stagiatura pe Batranul Continent cu un mare spectacol automobilistic - Marele Premiu al Italiei, de la Monza.

Pilotii echipei McLaren au dominat calificarile de sambata, ambii reusind performanta de a se clasa pe primele doua locuri ale grilei de start. Lewis Hamilton este cel care a adjudecat prima pozitie, fiind astfel la a patra plecare din fruntea plutonului de anul acesta.

Englezul a avut o evolutie foarte buna si nu a fost perturbat in drumul sau spre victorie, spre deosebire de Jenson Button care a fost nevoit sa abandoneze in turul cu numarul 34 din cauza unei defectiuni tehnice.

O surpriza placuta a reprezentat-o clasarea lui Massa pe a treia pozitie a grilei, fiind cel mai bun rezultat inregistrat de brazilian in acest sezon. Presiunea exercitata de catre Ferrari asupra pilotului s-a vazut in prima jumatate a cursei cand acesta s-a luptat cu inversunare pentru a ramane cat mai sus in puncte, devansandu-l pe Button pentru locul doi in urma unui start balistic si atacand chiar pozitia lui Hamilton inca din primul viraj.

Nokian prezinta noua gama de anvelope de vara... TopGear testeaza noul Porsche Cayenne GTS...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x