Căutare Live

Iata noul Bentley Continental GT Speed

Regele GT-urilor a primit un upgrade: la fel de luxos, la fel de rafinat, dar cu 616 CP si 800 Nm si o viteza maxima de 330 km/h.

Mai intai am auzit cateva zvonuri cum ca ar fi in plan, apoi am vazut-o defiland la Pebble Beach, iar acum aveam toate detaliile despre noul Bentley Continental GT Speed. Si masina asta reprezinta mai mult decat niste cifre insirate pe o pagina – impresionante ce-i drept, care spun ceva de o viteza maxima de 330 km/h, 0-100 km/h in 4 secunde, 616 CP si 800 Nm transmisi printr-o cutie automata cu opt rapoarte.

Veteranul W12 al grupului VAG a fost echipat cu un sistem de recuperare a energiei de franare ce optimizeaza instalatia electrica a masinii si interactiunea cu alternatorul – mai exact, in timpul decelerarilor energia este stocata la bord pentru o folosire ulterioara.

Citeste restul articolului pe TopGear

OFICIAL! Vezi cum arata noul Golf VII in carne si oase... Adio, Dacia Logan! Speculatiile pe marginea noului model continua...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri