Antena Căutare

Japonezii cei egoisti nu-l impart cu nimeni pe Legacy STI

Asa cum ne-au obisnuit de mult niponii, unul dintre cele mai performante modele Subaru nu va pune rotile pe Batranul Continent.





Cel mai nou exemplu de "scotianism japonez" este Subaru Legacy, devenit mai incisiv, dupa ce a intrat pe mana baietilor rai care uita prea mult la filme manga, adica tunerii de la STI. Denumit acum Legacy 2.5GT Ts, sedanul beneficiaza de modificari estetice si de noi elemente de performanta, insa motorul a ramas neatins. Nici noi nu stim de ce, dar ne bucuram sa aflam ca japonezii nu sunt cu mult inaintea celorlalti. In plus, masina va fi si editie limitata.

Chiar si asa, masina are un set nou de suspensii Bilstein, sistem sport de evacuare, o noua bara de ranforsare a motorului, dar si jante de aliaj de 18 inchi. La exterior nu se observa nimic special, in afara de noul eleron, disponibil atat pentru break, cat si pentru sedan, iar interiorul a primit instrumente noi, scaune sport tapitate in Alcantara si decoratiuni de carbon. Cum se spune Enjoy the ride, boys in japoneza?

sursa: Top Gear

Tuning rusesc pentru Continental Gt... Masina cu hidrogen, testata in Marea Britanie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x