Căutare Live

Masinile hibrid ”pneumatice”, mai ieftine decat cele pe baza de electricitate

Stocarea energiei sub forma aerului comprimat ar reduce costurile masinilor hibrid, care in prezent folosesc baterii electrice, arata un studiu suedez, citat de „The Guardian".


"Tehnologia este perfect realista. Am fost contactat recent de un constructor de masini din India care vrea sa fabrice masini hibrid pneumatice", spune acesta.

Tehnologia este in mod special atractiva pentru vehiculele cu viteza redusa de rulare, precum autobuzele sau masinile de oras.
"Simularile mele arata ca autobuzele din oras isi pot reduce consumul de combustibil cu 60%", spune Sasa Traicovici, student doctorand la acelasi departament, care a sustinut o lucrare de cercetare pe acest subiect. (foto: dispatch.com)

Citeste articolul complet pe Green-report.ro

Mercedes implementeaza un nou sistem de navigatie... VIDEO! Reuniunea mandrilor posesori de Trabant...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri