Antena Căutare

Mercedes a prezentat primele imagini cu noul G-Class

Dupa ce am descoperit ca una din fotografiile de presa ale noului GLK înfatisa în plan secundar un G-Class restilizat si data fiind lansarea programata pentru Salonul Auto de la Beijing de la sfarsitul lunii aprilie, am realizat ca este o chestiune de timp pana cand germanii vor publica primele materiale oficiale despre veteranul off-roader.

Asadar, iata noul G! Degeaba vei incerca sa descoperi diferente majore la exterior, pentru ca adevaratele schimbari nu se vad decat atunci cand deschizi aceleasi usi fragile si pasesti te urci în interior.

Din motive lesne de banuit, Mercedes nu a alterat designul exterior al lui G-Class, model ce afla în productie de 33 de ani - tocmai din 1979, ca sa fim mai exacti. Asadar, singurele modificari vizibile sunt cele doua lumini cu LED pozitionate sub faruri si forma oglinzilor retrovizoare. Si cam atat despre designul exterior al versiunilor pasnice.

Citeste continuarea articolului in TopGear!

Un Rolls-Royce cu bar de cocktail, scos la licitatie cu un milion de lire... Noul concept Citroën Numero 9 se lanseaza la Beijing...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x