Căutare Live

O ultima editie a lui Gallardo, inainte de debutul generatiei urmatoare

In asteptarea succesorului lui Gallardo, supercarului italian i se pregateste inca o versiune (si mai) exclusivista, care va fi si ultima a actualului model.

Urmatorul supercar Lamborghini cu motor V10 amplasat central este in plina dezvoltare, urmand sa iasa in lumina reflectoarelor undeva catre sfarsitul lui 2013 sau, cel tarziu, in prima jumatate a lui 2014. Pana atunci, Lamborghini va continua sa vanda Gallardo – ale carui cifre de vanzari au crescut cu 25 de procente anul trecut – si, conform unor surse apropiate constructorului din Sant'Agata Bolognese, italienii pregatesc inca un model exclusivist pe baza acestuia.

Ceva ne spune ca cel din urma Gallardo va fi mai mult decat o ediție colorata si colantata exotic, cum au fost candva seriile Tricolore si Bicolore.

Citeste continuarea pe TopGear

Test comparativ: MINI Cooper fata in fata cu Suzuki Swift Sport... Rolls-Royce lucreaza la un model Ghost coupe...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri