Antena Căutare

(P) Ai rămas fără baterii auto în Cluj? Cum îți poți continua drumul fără întârziere

”Să rămâi cu mașina în drum când ești în vacanță”- tuturor șoferilor ni s-a întâmplat asta cel puțin o dată! Ți-ai programat vacanța, însă nu ți-ai trecut pe lista celor necesare și achiziționarea unei baterii auto în Cluj? Cu toate astea, mașina ta a ”introdus” achiziția în program? Important este că poți rezolva problema în timp util și îți poți continua călătoria fără întârziere.

(P) Ai rămas fără baterii auto în Cluj? Cum îți poți continua drumul fără întârziere Galerie
Ai rămas fără baterii auto în Cluj? Cum îți poți continua drumul fără întârziere

De unde cumpăr baterii auto Cluj Napoca?” - asta este prima întrebare care-ți vine în minte imediat ce constați motivul din cauza căruia mașina ta refuză să mai pornească! Dacă se întâmplă și în weekend, atunci totul pare și mai greu de rezolvat! Pare, pentru că nu este! Poți găsi acumulatori auto în Cluj, la fel de ușor ca în București sau oriunde altundeva! Spre exemplu, Neobat.ro îți pune la dispoziție posibilitatea de a achiziționa bateria auto cu montaj la domiciliu inclus, indiferent că te afli în București, Ilfov, Timișoara sau Cluj - Napoca.

Cum alegi baterii auto în Cluj potrivite mașinii tale?

Schimbarea acumulatorului mașinii poate părea o sarcina ușoară, însă ea necesită o atenție sporită. Bateria este ”inima” mașinii, ea pompează energia de care are nevoie autoturismul tău pentru a funcționa la capacitate maximă. Atunci când îți alegi furnizorul de baterii auto în Cluj, ai grijă ca acesta să-i acorde importanța cuvenită.

Neobat.ro îți pune la dispoziție serviciul de consultanță tehnică gratuită. În cadrul acestui serviciu, consultanții magazinului online te vor ajuta să identifici corect modelul bateriei de care are nevoie mașina ta.

În cât timp poți pleca la drum?

Tu bei o cafea și mașina ta își recapătă puterea în doar 60 de minute! Da, este posibil să nu-ți strici vacanța și planurile! Mecanicii se pot deplasa la adresa indicată de tine și îți pot monta bateria pe mașină într-o oră de la comandă. Indiferent de zi! Pentru că timpul este atât de prețios pentru tine, mai ales timpul liber! Astfel că, după identificarea modelului potrivit de baterie de care ai nevoie pentru vehiculul tău, poți solicita montaj la domiciliu. Mecanicii se vor deplasa la adresa indicată și, în doar 60 de minute, mașina ta va ”toarce” din nou ca o pisicuță!

Serviciul de montaj are un tarif de 20% din prețul bateriei și o taxă de ”depozit” de 10%, iar confortul oferit și calitatea serviciilor te vor face să fii sigur de faptul că ai luat decizia cea mai bună. În plus, această taxă de depozit de 10% nu va mai fi percepută dacă dorești să predai vechiul acumulator auto în momentul achiziției celui nou. Fie că ai nevoie de un acumulator auto pentru un autoturism de familie, un utilaj, o auto-utilitară sau pentru o ambarcațiune, soluția este aceeași. Dacă ai schimbat orașul, nu înseamnă că ai pierdut serviciile. Beneficiezi de aceeași calitate a serviciilor, indiferent de locul în care rămâne mașina fără baterie. Testează și convinge-te!

Intră pe Neobat.ro și consultă oferta completă de baterii auto Cluj – Napoca. Contactează consultantul și solicită serviciul de montaj la domiciliu. Nu lăsa un incident comun să-ți strice întreaga vacanță! Toate produsele din ofertă se remarcă prin calitate superioară, putere mare de reîncărcare și durată de viață îndelungată, iar prețul avantajos și promptitudinea executării serviciilor sunt asigurate!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x