Antena Căutare

Provocări pentru ATH Racing Team si CFMOTO, la sfârșit de săptămână

Alt weekend, o nouă etapă de campionat. La Arad s-a desfășurat etapa a V-a a CNIR ENDUROCROSS - Valea Rădeștiului. Echipa ATH Racing nu a lipsit, ba mai mult a și urcat pe podium.

Provocări pentru ATH Racing Team si CFMOTO, la sfârșit de săptămână Galerie
Provocări pentru ATH Racing Team si CFMOTO

” Am luat startul perfect!”

Niciun weekend fără competiții. Echipa ATH Racing Team a avut un weekend greu, la Arad. Piloții noștri au avut parte de o cursă provocatoare, așa cum le și place de altfel, iar finalul a fost unul pe măsura efortului. Pilotul ATH Racing, Cosmin Bistrian, câștigătorul clasei ATV A, imediat după cursă:” După părerea mea, a fost cea mai frumoasă cursă din acest campionat, organizare ireprosabilă, un traseu foarte frumos, de nota 10. Am reușit să iau startul perfect, am plecat primul, am reușit să conduc toata cursa. În ultimul tur, spre final, locul doi m-a ajuns și am avut un duel frumos pe ultimii kilometri. Am câștigat, aștept acum luna octombrie pentru ultima etapă din acest campionat”.

” CFMOTO s-a comportat exemplar!”

Alex Bragaru vine și el din urmă și urcă pe locul al II-lea al podiumului la clasa ATV C, iar Adi Atinge ajunge și el pe locul 4, după mai multe peripeții: ”Am avut un start bun, de pe poziția patru, am reușit să trec pe trei, din păcate în tura a doua am realizat că în prima tura am greșit și am omis un CP. Știind că voi fi penalizat, am continuat să merg mai safe, la final am ajuns pe poziția a IV-a după trei ore de mers, cinci ture extenuante și două răsturnări la propriu. CFMOTO a rezistat exemplar!

ATVRom, cel mai mare lanț de magazine pentru vehicule powersports din România, susține sportivii autohtoni, dar și evenimentele de profil. CFMOTO este unul dintre brand-urile care si-a caștigat locul pe piață datorită raportului excelent design - calitate – preț.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x