Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

S-a răsturnat de mai multe ori cu mașina în Craiova, iar ce a făcut imediat după este de necrezut! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional!

Un bărbat s-a răsturnat de mai multe ori cu mașina lui, în Craiova, iar ce a făcut imediat după aceea este de necrezut. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Captură video.

Bărbatul s-a răsturnat cu mașina într-un accident ce a avut loc imediat după miezul nopţii pe Bulevardul Râului.

Autoturismul în care se aflau trei oameni s-a răsturnat din cauza vitezei excesive. Ce a urmat este greu de crezut.

Bulevardul Râului este o zonă din Craiova unde se circulă cu viteza mare, mai ales după miezul nopţii. Aşa s-a întâmplat şi luni, 16 decembrie, în jurul orei 00,53, când şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat de mai multe ori cu maşina, potrivit adevarul.ro.

Momentul a fost surprins de o camera de supraveghere din zonă, iar imaginile şocante au ajuns pe grupul Oltenia Info Trafic Tube.

În filmuleţul făcut public se vede cum lângă maşina ce se răstoarnă apare un om căzut la pământ. În câteva secunde acesta se ridică, se învârte ameţit, îşi ia unul dintre adidaşii care-i zburase din picior şi pleacă ţinând mâna la piept.

Internauţii au întrebat cine-i cel care apare în imagini, iar explicaţiile au venit chiar de la cel care a publicat imaginile. „Era şoferul, în maşină erau trei oameni, toţi sunt teferi”, a scris pe pagina sa Bebeto Bbt. Incidentul nu a fost raportat la poliţie.

Recomandari