S-au schimbat regulile pe „Drumul morții” din România! Ce trebuie să știe șoferii despre ultimele reglementări!

Miile de conducători auto, care circulă pe „Drumul Morții” trebuie să știe că totul se schimbă în viitor. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Poliției Române.

Miile de conducători auto, care circulă pe „Drumul Morții” trebuie să știe că totul se schimbă în viitor. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Poliției Române.

Reguli noi pe Drumul Morţii, aşa cum este cunoscut E85, şoseaua care leagă Bucureştiul de Moldova. Pe un tronson de 12 kilometri conducătorii auto au benzi alternative de circulaţie. Autorităţile speră să reducă astfel numărul accidentelor de circulaţie.

Până acum, E85, singurul drum care leagă Capitala de Moldova, avea o bandă şi jumătate pe sens. Pentru că şoferii intrau simultan în depăşiri pe ambele sensuri şi maşinile treceau la limită una pe lângă cealaltă autorităţile au shimbat regulile din mers: benzi alternative.

E85 este tranzitat, în cele mai aglomerate zile, şi de 15 mii de şoferi. "Drumul morţii" a făcut numai anul trecut 89 de victime. Dacă numărul accidentelor va scădea, autorităţile ar putea decide la anul să extindă regula benzilor alternative pe toată şoseaua, adică 330 de kilometri.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri