Antena Căutare

SPECIAL! Ilinca Vandici, "iubiri nelegiuite" la bordul unui Citroen C2R2 Max

Ilinca Vandici a lasat pentru o zi "iubirile nelegiuite" din seriarul Narcisa Salbatica si s-a urcat in dreapta pilotului de raliu Vlad Cosma, dublul campion al Citroën Racing Trophy Romania, pentru a descoperi senzatiile extreme din timpul unei curse pe macadam.

Vlad Cosma, de doua ori castigator al Citroën Racing Trophy Romania cu modelul C2R2 Max, a renuntat pentru o zi la Florin Dorca, copilotul sau obisnuit, locul acestuia fiind luat de Ilinca Vandici.

Aflata la prima experienta de acest gen, Ilinca s-a pregatit intens pentru a se adapta cat mai bine rolului de copilot.

Fiind prima experienta de genul acesta, ma bucur ca a fost intr-un Citroën, un constructor care domina Campionatul Mondial de Raliuri. Dupa aceasta experienta, pot spune ca am devenit cel mai infocat fan al raliurilor", a spus Ilinca Vandici, dupa primul contact cu masina de curse.

Testul s-a desfasurat pe o proba speciala de macadam, lunga de 4 kilometri, iar conditiile au fost exact aceleasi ca si in timpul unui raliu.

Ilinca nu a venit doar si s-a urcat in masina. S-a pregatit pentru aceasta experienta si a incercat sa invete cat mai mult din ceea ce trebuie sa faca un copilot. Sunt sigur ca a trait din plin aceasta experienta si ca ar fi un copilot foarte bun, daca s-ar decide sa faca asta de acum incolo", a spus Vlad Cosma.

Gustul vitezei a dus-o pe culmile placerii

Dupa patru kilometri pe speciala de macadam in dreapta lui Vlad Cosma, Ilinca Vandici a coborat din modelul Citroën C2R2 Max cu zambetul pe buze.

Experienta a fost una uimitoare. Se spune ca o data ce ai gustat din mirajul vitezei starea de euforie iti invaluie tot corpul, iar mintea iti spune ca mai vrea. Cand ai parte de activitati extreme intr-un timp record, cand iti trec prin minte momente ale vietii derulate ca intr-un trailer extraordinar, cand adrenalina se contopeste cu teama, cand ti se taie respiratia si nu mai poti sa articulezi nici un cuvant, cand esti la propriu pe marginea prapastiei si reusesti sa treci ca pe muchie de cutit mai departe, atunci poti spune ca intr-adevar ai invatat sa traiesti, sa simti, sa te cunosti in situatii limita", a spus Ilinca Vandici, dupa experienta de copilot.

Posibil cu diesel, dar sigur hibrid: Lancer Evo XI... VIDEO! Crash-Test EXTREM: Impact la 195 km/h cu un zid de beton!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x