Antena Căutare

Vânzările Tesla în China au atins un nivel record în luna martie, de 10.160 de vehicule

Tesla a vândut în luna martie 10.160 de vehicule în China, realizând cele mai ridicate vânzările lunare ale companiei pe cea mai mare piaţă auto din lume, a anunţat joi Asociaţia pentru vehicule de Pasageri din China, transmite Reuters.

Producătorul american de vehicule electrice, care intenţionează să construiască 150.000 de automobile Model 3 la fabrica sa de 2 miliarde de dolari din Shanghai, a furnizat circa 30% din maşinile electrice vândute în China, potrivit secretarului general al asociaţiei, Cui Dongshu.

Tesla a vândut în februarie 3.900 de automobile pe piaţa chineză, faţă de 2.630 de vehicule în ianuarie, arată datele asociaţiei.

Pe ansamblul pieţei chineze, vânzările de vehicule de pasageri au scăzut în martie cu 40,8% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Sursa : news.ro

Accesarea programelor RABLA Clasic şi RABLA Plus poate fi făcută exclusiv cu dosare electronice, transmise online / Term... Atenție, șoferi! Tarifele de referință pentru asigurarea RCA au crescut! Care sunt noile valori...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x