Antena Căutare

Cinci oameni au rămas împotmoliți într-un râu din Vrancea

Un tractor în care erau cinci persoane, printre care două adolescente, a rămas, luni seara, împotmolit în albia râului Putna, curenţii de apă fiind foarte puternici. 

Un tractor în care erau cinci persoane, printre care două adolescente, a rămas, luni seara, împotmolit în albia râului Putna, curenţii de apă fiind foarte puternici.

Trei echipaje din cadrul Staţiei de Pompieri Vidra au intervenit pentru salvarea unor persoane rămase blocate într-un tractor care s-a împotmolit în albia râului Putna, pe raza localităţii Tichiriş, potrivit ISU Vrancea

Cinci oameni au rămas împotmoliți într-un râu din Vrancea

„Curenţii de apă în zonă erau foarte puternici şi reprezentau un real pericol. S-a intervenit cu barca pneumatică. Au fost salvate cinci persoane, respectiv doi bărbaţi, o femeie şi două fete de 14 ani. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor calificat fetelor care prezentau hipotermie. În cooperare a intervenit SVSU Vidra care a ajutat la scoaterea tractorului din albia râului”, a anunţat sursa citată.

Sursă: Mediafax

17 traficanți de persoane au fost arestați în România, Franța și Marea Britanie... A patra Olimpiadă! Am mers cu trenul, la clasa a III-a, am mâncat ciorbă la cină, am furat-o cu 6-0, am jucat în 10...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x