Antena Căutare

Copil abandonat într-o pungă de plastic la doar o oră de la naștere

Poliția din Georgia, Statele Unite ale Americii, încearcă să identifice un nou-născut care a fost găsit într-o pungă de plastic. Fetița numită ”Baby India” a fost descoperită după ce mai mulți localnici au auzit țipete.

Poliția din Georgia, Statele Unite ale Americii, încearcă să identifice un nou-născut care a fost găsit într-o pungă de plastic. Fetița numită ”Baby India” a fost descoperită după ce mai mulți localnici au auzit țipete.

Se consideră că bebelușul a fost abandonat la doar o oră de la naștere, acesta încă având cordonul ombilical atașat. Poliția încearcă să o găsească pe mama fetiței.

Copilul se află acum în grija autorităților, acesta este ținut în spital pentru tratament, la Departamentului de Familie și Servicii pentru Copii din Georgia.

Biroul șerifului din Georgia a declarat faptul că primește sfaturi din partea întregii țări cu privire la posibila identitate a copilului.

Un medic, în centrul unui scandal după ce a lăsat însărcinate zeci de femei! Bărbatul și-a folosit propriul material sem... "Pentru cei ce au suferit inimaginabilul [...] pentru a vorbi pe față împotriva faptelor de nedescris." De la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x