Antena Căutare

Actiunile statului la Romtelecom merg pe bursa. Seful Cosmote preia si conducerea Romtelecom

Discutii fructuoase la intalnirea de azi dintre oficialii Ministerului Comunicatiilor si reprezentanti ai grupului telecom OTE. Cele doua parti au hotarat un calendar comun pentru listarea pe bursa a actiunilor statului roman la Romtelecom, care se va realiza in 12 luni. De asemenea, ambii actionari au agreat ca Stefanos Theocharopoulos (foto), CEO Cosmote Romania sa preia si sefia Romtelecom.

"Am reusit sa marim controlul Statului Roman asupra contractelor cu valori de peste 500.000 euro care se deruleaza in Romtelecom si sa se solicite aprobarea Consiliului de Administratie pentru contractele mai mari de 4000.000 euro. Pe viitor, recrutarea directorilor executivi va fi realizata folosind firme specializate de recrutare"




"Vom scoate pe bursa fie o parte, fie intreg pachetul de actiuni pe care statul roman il detine la Romtelecom sau din viitoarea entitate care va rezulta din fuziunea cu operatorul Cosmote Romania, daca acest proces va avea loc. OTE nu intentioneaza sa vanda nicio actiune in acest proces, cel putin la acest moment"


Citeste tot articolul in Jurnalul

Foto:Intact Images

Germania se pregateste sa paraseasca zona Euro. A inceput sa imprime marci... Metrorex a primit doua oferte pentru achizitia a 16 trenuri noi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x