Antena Căutare

Amenzi dublate pentru angajatori in noul REVISAL

HG 500/2011 privind registrul general de evidenta a salariatilor aduce mai multe noutati in ceea ce priveste procedurile de completare si transmitere a acestuia.

REVISAL va cuprinde mai multe elemente, cum ar fi durata normala a timpului de munca si repartizarea acestuia, salariul, sporurile si cuantumul acestora. Sunt instituite reguli de protectie a datelor personale ale angajatilor iar amenzile prevazute pentru nerespectarea reglementarilor cu privire la registru se dubleaza.

Fiecare angajator are obligatia de a infiinta si transmite la inspectoratul teritorial de munca un registru general de evidenta a salariatilor.

Mai nou, au aceasta obligatie si misiunile diplomatice si oficiile consulare, institutele culturale si reprezentantele comerciale si economice ale altor state in Romania, pentru personalul angajat local care are cetatenia romana sau resedinta permanenta in Romania.

Tot articolul, in Saptamana Financiara

Sute de tone de fructe si legume, confiscate de Garda Financiara... BNR intra in scoli: Ultimele clase de liceu vor invata despre activitatea Bancii Nationale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x