Acest tip de autoturisme trebuie sa circule si in alte orase si daca primariile ne vor solicita ajutorul noi le vom sprijini
Autobuzele supraetajate vor circula intre orele 10.00 si 22.00, la intervale de 15 minute, iar traseul, care va fi parcurs in aproximativ 50 de minute, va avea o lungime de 15,4 kilometri si 14 statii, a anuntat RATB, miercuri, intr-un comunicat de presa.
Traseul urmat este Piata Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piata Unirii, Universitate, Piata Romana, apoi din nou prin Piata Victoriei, Piata Charles de Gaulle, Soseaua Kiseleff, Piata Presei.
Pe traseul turistic sunt Casa Presei, Parcul Herastrau, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Muzeul Antipa, Muzeul de Geologie, Muzeul Taranului Roman, Palatul Victoria, Ateneul Roman, Muzeul National de Arta, Biserica Cretulescu, Palatul Telefoanelor, Palatul CEC, Muzeul National de Istorie, Palatul Parlamentului, Patriarhia Romana, Hanul lui Manuc, Curtea Veche, Universitatea, Spitalul Coltea, Muzeul Municipiului Bucuresti, Teatrul National, Muzeul Literaturii si Academia de Studii Economice.
Costul unui bilet va fi de 25 de lei pentru adulti si de 10 lei pentru copii cu varste intre 7 si 14 ani. Copiii care au sub sapte ani, insotiti de adulti, nu vor avea nevoie de bilet. Cardul de calatorie este valabil 24 de ore de la prima validare si poate fi cumparat din autobuzele turistice.
Sursa: Antena3
Foto: Intactimages
Inca un pas spre Mare: Autostrada Soarelui, mai lunga cu 21 de kilometri... Horia Manda, Axxess Capital: Serviciile medicale private si IT-ul, domenii de interes pentru achizitii...