Antena Căutare

Buget 2012: Cum ar face USL rost de bani in plus

Uniunea Social Liberala a configurat zece puncte de reforma pentru relansarea economica si financiara ca amendamente la legea bugetului de stat pentru 2012, carora li se vor mai adauga inca doua referitoare la revenirea la cotele normale pentru autoritatile locale ale sumelor defalcate din taxe si impozite, precum si trecerea administrarii bugetului sistemului judiciar de la Ministerul Justitiei la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Amendamentele Opozitiei la bugetul pentru anul viitor au fost prezentate in cadrul emisiunii "La ordinea zilei" de la Antena3.

Amendamentele Uniunii Social-Liberale se refera la scaderea cotelor de asigurari sociale (CAS), la un plan multianual de reducere a TVA, la asigurarea fondurilor de cofinantare, la blocarea PNDI, programul Ministerului Dezvoltarii Regionale de folosire a banilor publici si la interdictia pentru fondul de rezerva al primului-ministru de a mai finanta autoritatile locale.

De asemenea, USL propune si un program special pentru agricultura, referitor la TVA, care se incaseaza la bugetul de stat si cel care se returneaza la producatori.

Iar, la toate acestea, se mai adauga revenirea la cotele care revin autoritatilor locale din diverse taxe si impozite.

Taxe si impozite neschimbate pentru bucuresteni in 2012. Discount de 10% pentru cei ce platesc pana la 31 martie... Primaria Constanta risca sa ramana fara niciun ban...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x