Căutare Live

Cele mai bune zece carti despre investitii: ce nu trebuie sa-ti lipseasca din biblioteca

Sa citim mai multe carti bune este o rezolutie ce nu ar trebui sa lipseasca din promisiunile facute pentru noul an si, daca ne invartim in lumea investitiilor, aceste zece titluri nu ar trebui ocolite. Business Insider a facut o selectie a celor mai bune carti de finante din istorie.

Benjamin Graham a fost mentorul lui Warren Buffett si este considerat parintele investitiei in chilipiruri. "The intelligent Investor" a fost numita de Buffett cea mai buna carte de investitii scrisa vreodata.

Graham a predat la Columbia Business School. Pe langa The Intelligent Investor, Graham a mai scris o alta biblie pentru investitorii practicanti ai analizei fundamentale: Security Analysis.

Citeste AICI continuarea articolului!

Ungaria a redus preturile energiei livrate populatiei cu 10%. In Bulgaria au scazut facturile la gaz si energie termica ... Leul a incheiat saptamana pe minus. Vezi cursul BNR...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri