Antena Căutare

Abia acum s-a aflat adevărul. Cine este tânărul care a murit în timp ce transmite live pe Facebook!

Șoferul autoturismului Audi, cel care făcea Live pe Facebook la 200 km/h și apoi a provocat tragedia din Timiș, de la Jebel, este un tânăr din Oravița

Șoferul autoturismului Audi, cel care făcea Live pe Facebook la 200 km/h și apoi a provocat tragedia din Timiș, de la Jebel, este un tânăr din Oravița.

Se numește Florin Muntean și în momentul tragediei transmitea în direct pe contul personal de Facebook, cu muzica dată la maxim în mașină, titrează observator.tv.

4 secunde a apucat să transmită, după care a provocat o tragedie încercând să depășească un alt autoturism, la o viteză amețitoare.

Conform primelor imagini, în momentul în care a început transmisia, acum vitezometrului indica peste 180 km/h și era în urcare.

După 4 secunde are loc impactul, iar telefonul cade pe banchetă, continuând să înregistreze chiar și intervenția pompierilor SMURD. După impact se aud vocile răniților și mașinile care se opresc la locul tragediei.

Pe lângă faptul că și-a pierdut viața în accident, Florin Muntean a oprit și destinul unei fetițe de 9 ani, iar o altă fetiță, de doar 3 ani, se zbate între viață și moarte la spital.

Potrivit poliţiştilor de la locul accidentului care a avut loc, vineri seara, între localităţile Jebel şi Voiteg, pe drumul care leagă Timişoara de Vama Moraviţa, spre Serbia, o fetiţă şi un bărbat au decedat în urma impactului.

Din primele informaţii reiese că o maşină care mergea dinspre Timişoara înspre Jebel a intrat într-o depăşire şi când a revenit pe banda iniţială s-a izbit de un tractor care mergea în faţă şi nu avea semnalizare. În urma impactului, maşina a fost proiectată într-un autoturism care circula regulamentar, din sens opus.

România, într-un PERICOL uriaș! Specialiștii trag un semnal de ALARMĂ! „Se va întâmpla...”... Veste BOMBĂ pentru românii care lucrează LEGAL în străinătate! Ce se întâmplă cu banii lor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x