Antena Căutare

Liberalizarea preturilor la energie si gaze pentru populatie, amanata pentru 2015

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, ca liberalizarea completa a preturilor la gaze si energie electrica destinate consumului casnic ar trebui sa fie amanata pana in anul 2015.

"Daca pentru economie trebuie avut in vedere un calendar accelerat, pentru populatie nu este posibila aplicarea unui astfel de calendar si obiectivul de liberalizare completa a preturilor trebuie impins pentru undeva catre 2015, odata cu intrarea in zona euro", a raspuns Traian Basescu, intrebat fiind daca s-a ajuns la vreo concluzie cu privire la liberalizarea pretului la gaze si energie in urma discutiilor purtate cu reprezentantii misiunii comune a FMI, CE si Bancii Mondiale.

Presedintele a mai spus ca "punctul de vedere exprimat si la sosirea delegatiei si astazi a fost ca trebuie sa privim liberalizarea pe doua paliere, unul pentru economie si unul pentru populatie, palierul pentru populatie trebuind intins pana in 2015 pentru liberalizare si la energie electrica si la gaze."

Sursa: Financiarul

De teama crizei alimentare, arabii vor sa investeasca in agricultura romaneasca... Producatori: Carnea se va scumpi cu 10-12%, in urmatoarele 3 luni!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x